Talkooarvonnan-saannot

TALKOOARVONNAN 2019 SÄÄNNÖT 


Jättämällä omat sekä taloyhtiösi yhteystiedot taloyhtiösi osallistuu Mainio Taloyhtiö -talkoopäivän arvontaan. Palkintona voi voittaa talkooapulaiset ja -eväät oman taloyhtiön talkoopäivään. Palkintoja arvotaan kaksi (2) kappaletta ja talkoopäivä sovitaan erikseen voittaneiden taloyhtiöiden kanssa. Talkoopäivät toteutetaan toukokuussa 2019 Jyväskylän alueella.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ
Jyväskylän Energia Oy (myöhemmin JE), Kivääritehtaankatu 6 C, 40100 Jyväskylä

OSALLISTUMISKELPOISUUS
Arvontaan voivat osallistua kaikki jyväskyläläiset taloyhtiöt. Oman taloyhtiönsä voi ilmoittaa arvontaan kuka tahansa taloyhtiön jäsen.

OSALLISTUMISAIKA
Osallistumisaika 15.4.-12.5.2019. Palkinnot arvotaan ja voittajille ilmoitetaan osallistumisajan jälkeen viikolla 20. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymiseen jälkeen. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.

KUINKA OSALLISTUA ARVONTAAN
Arvontaan voi osallistua täyttämällä ja lähettämällä osallistumislomakkeen. Arvonnassa ovat mukana kaikki taloyhtiöt, jotka ovat lomakkeen arvonnan osallistumisaikana täyttäneet ja lähettäneet.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sekä tietosuojaselosteemme mukaisesti. Osallistumalla arvontaan yhteyshenkilö ja tämän edustama taloyhtiö liittyvät Jyväskylän Energian Mainio Taloyhtiö -sähköpostilistalle ja tietoja voidaan käyttää Jyväskylän Energian markkinointiin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.


PALKINTO
Palkintoina arvotaan talkooapulaiset ja -eväät voittajataloyhtiöiden talkoopäiviin. Palkintoja arvotaan kaksi (2) kappaletta. Talkoopäivän ajankohta sovitaan erikseen kunkin voittajataloyhtiön kanssa. Talkoopäivä tulee järjestää toukokuussa 2019. Mukana talkooapuvoimissa on JYPin pelaajia.

PALKINTOON LIITTYVÄT RAJOITTEET JA VOITTAJAN VASTUU
Palkintoa ei voi luovuttaa toiselle taloyhtiölle tai muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa force majeur -tapauksista. Voittajataloyhtiön yhteyshenkilölle, joka on ilmoitettu osallistumislomakkeella, ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Tällöin sovitaan palkinnon toteutuspäivästä.

Jyväskylän Energialla on oikeus julkaista voittajataloyhtiöiden nimet sivuillaan ja sosiaalisen median kanavissaan. Lisäksi Jyväskylän Energialla on oikeus tehdä talkoopäivänä juttua talkoista omiin kanaviinsa. Mahdollisista kuvista ja jutuista sekä niiden julkaisusta sovitaan taloyhtiön kanssa erikseen.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA
Kaikki arvontaa osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

JE PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MUUTTAA SÄÄNTÖJÄ.