Mainio Malli

Mainio tapa toimia

Parempaa palvelua yhteisellä ymmärryksellä ja Mainiolla tavalla toimia

Tavoitteemme on, että asiakkaidemme elämä on mahdollisimman huoletonta ja helppoa. Siksi loimme Mainio Taloyhtiö -konseptin. Tarjoamillamme palveluilla ja ratkaisuilla haluamme vastata tarpeisiisi ja toiveisiisi niin, että arkesi on huomaamattoman sujuvaa.


Säännöllinen yhteydenpito ja tapaamiset

Säännöllinen yhteydenpito ja henkilökohtainen palvelu varmistavat sen, että toiveisiin ja tarpeisiin reagoidaan ennen niiden muuttumista haasteiksi.

Oma yhteyshenkilö

Henkilökohtaisesti nimetty yhteyshenkilönne on aina perillä asioistanne ja pystyy reagoimaan pyyntöihinne ja toiveisiinne parhaiten.

 

Suunnittelu ja laskelmat

Asiantuntemuksemme on käytössäsi jo prosessin alkumetreiltä alkaen eli palvelumme kattaa myös suunnittelun ja laskelmat. 

 

Oma asiakasprofiili

Sähköisten palveluidemme kautta pääset katsomaan omaa asiakasprofiiliasi sekä päivittämään omia tietojasi. 

Tuki ja neuvonta

Puhelinasiakaspalvelumme sekä kattavat sähköiset verkkopalvelumme ovat käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.


Näin Mainiosti me toimimme

Ammattitaidollamme ja asiantuntemuksellamme olemme luotettava, proaktiivinen ja toimintavarma kumppani. Kokonaisvaltaisella toimintamallillamme varmistamme, että taloyhtiö toimii parhaalla mahdollisella tavalla – niin arkena kuin muutos- ja uudistustilanteissa. 

1. Analyysi

Jotta voimme tarjota sopivimmat ja tarpeitanne parhaiten vastaavat palvelut, aloitamme yhteistyön aina huolellisella nykytilan analysoinnilla.

2. Räätälöinti

Jokainen taloyhtiö on oma persoonansa. Siksi räätälöimme juuri teidän tarpeitanne parhaiten vastaavan palvelu- ja ratkaisupaketin alkuanalyysimme pohjalta.

3. Toteutus

Kun parhaat ratkaisut on selvitetty, toteutamme ne ammattitaidolla, aikataulussa ja kustannustehokkaasti.

4. Ylläpito

Vastaamme kaikkien tarjoamiemme ratkaisuiden toiminnasta, ylläpidosta ja huollosta. Näin turvaamme toimintavarmuuden ja arjen sujuvuuden koko käyttöiän ajan. 

Kysy asiantuntijoiltamme lisää:

Ihmisiltä ihmisille

Teemu Brandt Mainio Taloyhtiö

Unohda arki ja elä

Ilkka Mustonen Mainio Taloyhtiö