Ajankohtaista

Ajankohtaista

Osallistu talkooarvontaan!

Keväinen talkooarvonta järjestetään keväällä 2019 jo kolmatta kertaa. Arvontaan voivat osallistua kaikki jyväskyläläiset taloyhtiöt. Palkintona voi voittaa oman taloyhtiönsä talkoopäivälle mainiot apulaiset ja eväät.

Viime vuoden tapaan Mainio Taloyhtiö -porukka saa mukaansa apua myös JYPin pelaajista. Palkintoja arvotaan yhteensä kaksi kappaletta.

Osallistu arvontaan täyttämällä alla oleva lomake 12.5.mennessä. HUOM! Muista kertoa myös taloyhtiönne nimi. Viesti-kenttään voit halutessasi kertoa, minkälaisiin talkoohommiin taloyhtiönne kaipaisi erityisesti apuvoimia.

Arvonta suoritetaan viikolla 20 ja talkoopäivät sovitaan erikseen voittajien kanssa. Talkoopäivät järjestetään toukokuun loppupuolella.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt ja liityt Mainio Taloyhtiön sähköpostilistalle. Tietojasi käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti. Arvonnan tarkat säännöt löytyvät täältä: www.mainiotaloyhtio.fi/talkooarvonnan-saannot

 ONNEA ARVONTAAN!

 

Hyväksyn arvonnan säännöt ja ymmärrän, että osallistumalla arvontaan liityn Mainio Taloyhtiön sähköpostilistalle ja tietojani voidaan käyttää arvonnan järjestäjän markkinointiin. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta eteenpäin.